Wat doen wij

Wat doen wij

Wat kan Van der Vecht Huissytle voor u uitvoeren m.b.t. nieuwbouw, verbouw en renovatie? Denk bij aan- en verbouw bijvoorbeeld aan keukenaanbouw, woningaanpassing en het uitbreiden van uw woning. Voor dit alles bent u bij Van der Vecht Huisstyle aan het goede adres. Van der Vecht Huisstyle is ook gespecialiseerd in het afhangen van ramen en deuren, door onze gereedschap kunnen wij u in een kort tijd bestek een deur of raam strak en netjes afhangen. Een groot voordeel aan Van der Vecht Huissytle is dat wij alles in 1 hand hebben van  advies tot inmeten en montage doet Van der Vecht Huisstyle doet alles allemaal zelf.

Van der Vecht Huisstyle heeft haar eigen showroom van 300m2 dat geeft u een goede indruk en voorbeelden van materialen.

Van der Vecht Huisstyle is inmiddels al een aantal jaren actief in de bouw. We zijn gevestigd aan de kerkstraat 1 in Scheemda in de Gemeente Oldamdt. Van der Vecht Huisstyle is actief in Groningen, Drenthe, Friesland, Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland en Limburg.

Heeft u ook plannen? Neem dan eens contact met ons op!

Het realiseren van een aanbouw aan de woning is een goede oplossing om de leefruimte in huis aanzienlijk te vergroten.

Is het niet geweldig, om heerlijk te kunnen genieten van een prachtige badkamer, die van alle luxe voorzien is. Zo’n badkamer waar het niet alleen noodzakelijk wassen en douchen is, maar ook heerlijk relaxen onder een massage douche of in een whirlpool. De tijd dat zulke badkamers alleen in de dure villas en bij de rijken onder ons voorkwamen, is gelukkig voorbij.

De zon geeft licht en warmte af. Licht in huis is er prettig. De warmte daarentegen kan de temperatuur soms ongewenst hoog laten oplopen. De zonwering van Van der Vecht Huisstyle houdt ook in de zomer de temperatuur aangenaam in huis.

De verschillende overkappingen hebben elk een eigen doel. Een carport voor de auto, een overdekt terras voor uzelf. Er is in elk geval één ding wat ze allemaal gemeenschappelijk hebben: ze beschermen tegen neerslag en de brandende zon.

Van der Vecht Huisstyle levert kwalitatief goede dakgoten voor uw huis. De kunststof dakgoten worden gemaakt van een sterk en duurzaam kunststof composiet.

Een dakkapel zorgt voor een efficiënter gebruik van het huis. Bijkomend voordeel is dat uw dakkapel als meerwaarde voor uw huis kan werken.
Naast een rechte wand zorgt een dakkapel voor meer licht en frisse lucht in uw huis. De dakkapel brengt zon binnen en maakt uw zolder geschikt om als studieruimte, tienerkamer of gastenverblijf gebruikt te worden.

Van der Vecht Huisstyle levert hoogwaardige kunststof kozijnen. Deze hoge kwaliteit kozijnen staat garant voor een investering in uw huis. Schilderwerk en onderhoud behoren tot het verleden, met deze onderhoudsarme kozijnen heeft u een goed geïsoleerd huis.

De zon geeft licht en warmte af. Licht in huis is er prettig. De warmte daarentegen kan de temperatuur soms ongewenst hoog laten oplopen. De zonwering van Van der VechtHuisstyle houdt ook in de zomer de temperatuur aangenaam in huis. Van der Vecht Huisstyle heeft voor u een aantal voordelen van rolluiken op een rijtje gezet.

Screens verhogen uw leefcomfort. Ze zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole, zoveel u wenst. Buitenscreens houden tot 85% van de zonnewarmte tegen en beschermen uw interieur tegen verkleuring door UV straling.

U wilt extra ruimte en comfort in uw huis. De aanbouw van een serre levert u beide. De Beslissing een serre te bouwen is een beslissing voor de lange termijn.De aanbouw van een serre bepaalt mede de uitstraling van uw huis en daardoor ook de waarde. Het is dus belangerijk dat u direct de juiste keuze maakt.

De ZIPX95® BACHE, met transparant "bache-folie" is de ideale oplossing om het hele jaar door gebruik te kunnen maken van uw terras.

Lekker buiten, genieten van de zon. Maar op z'n tijd wilt u er even uit. Het kan ook te warm zijn, of misschien houdt u er gewoon niet van om in de zon te zitten. Met een zonnescherm van Van der Vecht HuisStyle kunt u ook op de warmste dagen 'lekker buiten' zijn.

Projecten

  • ZIPX95® BACHE
    ZIPX95® BACHE De ZIPX95® BACHE, met transparant "bache-folie" is de ideale oplossing om het hele jaar door gebruik te kunnen…
  • Zonneschermen
    Zonneschermen Lekker buiten, genieten van de zon. Maar op z'n tijd wilt u er even uit. Het kan ook…

Contact

  • homeVan der Vecht Huisstyle
  • phone0597-671821
  • mail[email protected]
  • mapKerkstraat 1 Scheemda