Buitenzonwering

De zon geeft licht en warmte af. Licht in huis is er prettig. De warmte daarentegen kan de temperatuur soms ongewenst hoog laten oplopen. De zonwering van Van der Vecht Huisstyle houdt ook in de zomer de temperatuur aangenaam in huis.

Voor buitenzonwering biedt Van der Vecht Huisstyle voor elke situatie een passende oplossing. Zo zijn screens en knikarmschermen ideaal voor plekken waar je een vrije doorloop nodig hebt. Markiezen en uitvalschermen zijn perfect als vensterzonwering en rolluiken worden toegepast voor zowel zonwering, als beveiliging en verduistering. Wanneer u graag deskundig advies over buitenzonwering wilt dan bent u bij Van der Vecht Huissytle aan het juiste adres. De adviseurs in de showroom kunnen u uitgebreid informeren.
 
Voor buitenzonwering heeft Van der Vecht Huisstyle verschillende producten voor u.

Rolluiken
Het rolluiken van Van der Vecht Huisstyle heeft drie basis types: voorzet-, inbouw- en opbouw-rolluiken. Geniet van de inbraakwerende eigenschappen, van de verhoogde privacy, van de goede geluidsisolerende eigenschappen en van de warmte- en koudewering van rolluiken van Van der Vecht Huisstyle. Bovendien biedt dit product optimale gebruiks- en bedieningsgemak.

Zonneschermen
Van der Vecht Huisstyle zonwering heeft een ruime collectie zonneschermen. tot het assortiment behoren: knikarmschermen, uitvalschermen, markisolette, markiezen, pergolazonwering, veranda zonwering.

Screens
Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Wat onbekender is de functionaliteit als windwering in bijvoorbeeld een terrasoverkapping of op het balkon.

Zip x95 bache
De ZIPX95® BACHE, met transparant "bache-folie" is de ideale oplossing om het hele jaar door gebruik te kunnen maken van uw terras.

Projecten

  • ZIPX95® BACHE
    ZIPX95® BACHE De ZIPX95® BACHE, met transparant "bache-folie" is de ideale oplossing om het hele jaar door gebruik te kunnen…
  • Zonneschermen
    Zonneschermen Lekker buiten, genieten van de zon. Maar op z'n tijd wilt u er even uit. Het kan ook…

Contact

  • homeVan der Vecht Huisstyle
  • phone0597-671821
  • mail[email protected]
  • mapKerkstraat 1 Scheemda