Carport, overkapping of veranda

De verschillende overkappingen hebben elk een eigen doel. Een carport voor de auto, een overdekt terras voor uzelf. Er is in elk geval één ding wat ze allemaal gemeenschappelijk hebben: ze beschermen tegen neerslag en de brandende zon.

Als u op zoek bent naar een fijne gezellige plek voor de zomeravonden is natuurlijk een overkapping of veranda in uw tuin de ultieme plek om uw tijd door te brengen. Met een veranda kunt u al vroeg in het voorjaar beschut en comfortabel buiten zitten. Hiermee verlengt u het tuinseizoen met enkele maanden, want ook in het najaar zit u langer droog en beschut. Hierdoor is een veranda een uitstekende manier om buiten meer woonruimte te creëren zonder dat een verbouwing nodig is. Van der Vecht Huisstyle verzorgen de complete aanleg van uw overkapping of veranda. Veel mensen die eenmaal de luxe van een terrasoverkapping kennen, willen niet meer zonder. Sterker nog: ze willen méér. Niet alleen onder een afdak zitten, maar ook beschut zijn tegen de wind. De ervaring leert dat een terrasoverkapping uitnodigt tot lang buiten zitten en kokkerellen op de buitenkeuken.

Met een carport wordt uw auto optimaal beschermt tegen weersinvloeden. Ook voor u zelf is het
natuurlijk heerlijk om tijdens een regenbui lekker droog uw boodschappen uit de auto te halen of tijdens een hete zomerdag niet in een oververhitte auto te moeten wegrijden. Sommige huizen beschikken niet over een inpandige of aangebouwde garage. Een carport is een voordelige oplossing om uw auto te beschermen. Bovendien, als u besluit om uw huis te verkopen, verhoogt de gebouwde carport de waarde, en het is een aantrekkelijke en kosteneffectieve upgrade van een huis.

 

Projecten

  • ZIPX95® BACHE
    ZIPX95® BACHE De ZIPX95® BACHE, met transparant "bache-folie" is de ideale oplossing om het hele jaar door gebruik te kunnen…
  • Zonneschermen
    Zonneschermen Lekker buiten, genieten van de zon. Maar op z'n tijd wilt u er even uit. Het kan ook…

Contact

  • homeVan der Vecht Huisstyle
  • phone0597-671821
  • mail[email protected]
  • mapKerkstraat 1 Scheemda