Dakgoten

Van der Vecht Huisstyle levert kwalitatief goede dakgoten voor uw huis. De kunststof dakgoten worden gemaakt van een sterk en duurzaam kunststof composiet.

De dakgoten zijn hierdoor bestand tegen weersinvloeden, UV-straling en agressieve stoffen. De kunststof dakgoten blijven goed van kleur, waardoor weinig onderhoud nodig is. Het verven van de kunststof dakgoten is dus niet meer nodig. Dankzij ons uiterst brede assortiment kan Van der Vecht Huisstyle voor elke vraag een passende oplossing bieden.

In uw stijl en kleur

Het is mogelijk om de dakgoten naar uw eigen wensen aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stijl en ontwerp die past bij de kleur van uw huis. Naast het ontwerp kunt u natuurlijk ook kiezen voor een kleur naar keuze. 

Montage en garantie

De montage van de dakgoten wordt tot in de puntjes verzorgd door Van der Vecht Huisstyle. Naast montage van dakgoten, kunnen wij tevens bijbehorende timmerwerkzaamheden en kleine of grote reparaties meenemen binnen iedere bouwkundige klus. Uw opdracht is in goede handen, van bevestiging van de dakgoten tot eventuele renovatie van uw woning.

Ervaren medewerkers zullen de kunststof dakgoten aanbrengen aan uw woning. De overtuiging van onze kwaliteit komt tot uiting in de garantietermijn tot 10 jaar.

 Projecten

  • ZIPX95® BACHE
    ZIPX95® BACHE De ZIPX95® BACHE, met transparant "bache-folie" is de ideale oplossing om het hele jaar door gebruik te kunnen…
  • Zonneschermen
    Zonneschermen Lekker buiten, genieten van de zon. Maar op z'n tijd wilt u er even uit. Het kan ook…

Contact

  • homeVan der Vecht Huisstyle
  • phone0597-671821
  • mail[email protected]
  • mapKerkstraat 1 Scheemda