Dakkapellen

Een dakkapel zorgt voor een efficiënter gebruik van het huis. Bijkomend voordeel is dat uw dakkapel als meerwaarde voor uw huis kan werken.
Naast een rechte wand zorgt een dakkapel voor meer licht en frisse lucht in uw huis. De dakkapel brengt zon binnen en maakt uw zolder geschikt om als studieruimte, tienerkamer of gastenverblijf gebruikt te worden.


Bij dakkapellen van Van der Vecht Huisstyle wordt vaak gekozen voor kunststof. Waarom een kunststof dakkapel? In de eerste plaats vergt kunststof nauwelijks onderhoud. Dat is niet alleen handig, maar ook voordelig. U hoeft zich namelijk geen zorgen te maken over jaarlijkse schilderbeurten, die natuurlijk niet kosteloos zijn.
Minstens zo groot is het voordeel dat een kunststof dakkapel uitstekend isoleert. Zeker nu de winter in aantocht is, wilt u graag verzekerd zijn van een aangename temperatuur zonder dat u daarvoor de (energie)rekening gepresenteerd krijgt.
Kunststof dakkapellen kunnen tegenwoording zo worden gemaakt dat ze nauwelijks zijn te onderscheiden van hout. Dat hoeft niet alleen te maken te hebben met de kleur, maar eveneens met de zogenaamde houtnerfstructuur die kan worden aangebracht in de kunststof dakkapel.
Andere voordelen van kunststof dakkapellen zijn de uitstekende weerbaarheid tegen uiteenlopende weersomstandigheden en het grote aantal kleuren waarin kunststof dakkapellen verkrijgbaar zijn bij Van der Vecht Huisstyle. Daarbij komt nog eens dat uw dakkapel door Van der Vecht Huisstyle vaak binnen no time geplaatst kan worden.

Advies
Voor advies over dakkapellen kunt altijd terecht bij Van der Vecht HuisStyle. Wij kunnen u adviseren over de materiaalkeuze, kozijnen, beglazing, afvoer van regenwater en nog veel meer. U kunt altijd contact met ons opnemen als u op zoek bent naar advies over dakkapellen.

Vergunningen
Het kan nodig zijn om een vergunning aan te vragen bij de gemeente voor de plaatsing van een dakkapel. Van der Vecht HuisStyle is op de hoogte van de reglementen rond het plaatsen van een dakkapel, waardoor wij u voor het plaatsen van een dakkapel kunnen adviseren over eventueel aan te vragen vergunningen.

Installatie
De installatie van het dakkapel wordt door ervaren medewerkers gedaan. Hierdoor heeft u een minimum aan overlast. Onze medewerkers zorgen natuurlijk voor een professionele installatie van uw dakkapel.

Renovatie
Bij Van der Vecht HuisStyle kunt u ook terecht voor de renovatie van uw dakkapel. Wanneer u vragen heeft over een renovatie van een bestaand dakkapel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Projecten

  • ZIPX95® BACHE
    ZIPX95® BACHE De ZIPX95® BACHE, met transparant "bache-folie" is de ideale oplossing om het hele jaar door gebruik te kunnen…
  • Zonneschermen
    Zonneschermen Lekker buiten, genieten van de zon. Maar op z'n tijd wilt u er even uit. Het kan ook…

Contact

  • homeVan der Vecht Huisstyle
  • phone0597-671821
  • mail[email protected]
  • mapKerkstraat 1 Scheemda