Kunststof kozijnen

Van der Vecht Huisstyle levert hoogwaardige kunststof kozijnen. Deze hoge kwaliteit kozijnen staat garant voor een investering in uw huis. Schilderwerk en onderhoud behoren tot het verleden, met deze onderhoudsarme kozijnen heeft u een goed geïsoleerd huis.

Kwaliteit

Daarnaast hebben kunststof kozijnen ook nog eens zeer sterke isolerende eigenschappen, hierdoor haalt u sneller een gunstiger energielabel. Met een isolatiewaarde 1,4 W/m²K dragen de kozijnen bij aan een goed geïsoleerd huis. Kunststof kozijnen hebben verschillende luchtkamers; de lucht die daarin aanwezig is vormt geen koude brug waardoor de koude aan de buitenkant niet door straalt naar de binnenzijde van het kozijn. Met hout en vooral ook met aluminium kozijnen is dit wel het geval. De warmte blijft beter in uw huis, waardoor u zult zien dat uw stookkosten omlaag gaan. Door de energiekosten te verminderen zijn deze kunststof kozijnen een goede investering voor uw huis.

Geluidsisolatie is wellicht niet het eerste waar u aan denkt bij het bestellen van nieuwe kozijnen. Geluidsoverlast kan erg vervelend zijn, zowel voor u als voor uw directe woonomgeving. De kozijnen minderen het geluid met een isolatiewaarde van 44 dB. U hoort u buren binnenshuis minder en de buren horen u minder. De geluidsisolatie van de kunststof kozijnen zorgen voor een prettige woonomgeving.
Kunststof kozijnen die Van der Vechthuisstyle levert zijn niet geheel alleen van kunststof. Kunststof op zich is niet sterk genoeg om daar een geheel kunststof kozijn van te kunnen maken. In het kunststof profiel wordt daarom een verstevigingsprofiel van aluminium of staal geplaatst om het kunststof kozijn zijn stevigheid te geven 

Weinig onderhoud

Af en toe schoonmaken met auto-shampoo of groene zeep is voldoende. Ook verkleuren kunststof kozijnen niet en u heeft af fabriek al de keuze uit vele kleuren en modellen, dus ook voor uw klassieke authentieke woning zijn er kozijnen beschikbaar. Kunststof kozijnen staat garant voor weinig onderhoud.
Hardhouten kozijnen kosten in de aanschaf al vele malen meer dan kunststof kozijnen en deze hebben dan nog niet de voordelen van kunststof kozijnen. Naast de lagere aanschafprijs van kunststof kozijnen hebben zij ook vele voordelen ten op zichtte van hardhouten kozijnen. U hoeft bijvoorbeeld nooit meer uw kozijnen te schuren en te lakken, bovendien is houtrot verleden tijd! In vele gevallen is het renoveren en onderhouden van houten kozijnen erg duur, met kunststof kozijnen heeft u daar geen last meer van. Gemiddeld rekent een schilder 35 tot 45 euro per uur en zal een schilder gauw enkele dagen met uw woning bezig zijn.

Garantie en montage

Een juiste montage van de kozijnen is belangrijk. Een kozijn van zeer hoge kwaliteit moet natuurlijk ook perfect worden gemonteerd voor een optimaal resultaat.
De montage zal door Van der Vechthuisstyle gedaan worden door een ervaren medewerker. Hierdoor kunnen wij u een garantie geven van 10 jaar op onze kunststof kozijnen.

 

Projecten

  • ZIPX95® BACHE
    ZIPX95® BACHE De ZIPX95® BACHE, met transparant "bache-folie" is de ideale oplossing om het hele jaar door gebruik te kunnen…
  • Zonneschermen
    Zonneschermen Lekker buiten, genieten van de zon. Maar op z'n tijd wilt u er even uit. Het kan ook…

Contact

  • homeVan der Vecht Huisstyle
  • phone0597-671821
  • mail[email protected]
  • mapKerkstraat 1 Scheemda