Rolluiken

De zon geeft licht en warmte af. Licht in huis is er prettig. De warmte daarentegen kan de temperatuur soms ongewenst hoog laten oplopen. De zonwering van Van der VechtHuisstyle houdt ook in de zomer de temperatuur aangenaam in huis. Van der Vecht Huisstyle heeft voor u een aantal voordelen van rolluiken op een rijtje gezet.

Met name in de zomer bewijzen rolluiken hun isolerende kwaliteiten. In vergelijking met zonwering of gordijnen houden ze veel beter de warmte tegen. Gezien hun isolerende functie verlagen rolluiken je energierekening. In de koude maanden van het jaar bespaar je op verwarming, tijdens de warme maanden hoef je de airconditioning niet zonodig te laten draaien.

Rolluiken weren niet alleen warmte of koude, maar ook geluiden. Storend buiten- of straatlawaai wordt gedempt zodat je thuis in alle rust en stilte kan genieten. Als je het op klaarlichte dag volledig donker wil maken in je woning, heb je speciale verduisterende gordijnen nodig en dan nog zal het licht langs spleten en gaten binnenvallen. Alleen met rolluiken slaag je erin om een ruimte volledig te verduisteren.

Wie rolluiken heeft, kan zijn huis met een gerust hart verlaten. Rolluiken geven bewoners een veilig gevoel, terwijl ze inbrekers afschrikken. Een raam inslaan om alzo de woning te betreden behoort immers niet meer tot de mogelijkheden als je woning voorzien is van rolluiken. Regen, hagel, sneeuw.... rolluiken beschermen de ramen en/of deuren van je woning bij neerslag. Zowel het glas als de raamkozijnen lijden minder onder de weersinvloeden.

Voorzetrolluiken
Voorzetrolluiken bemoeilijken inbraak. Ze verhogen het woon/leefcomfort, doordat ze kou- en warmteisolerend en geluiddempend zijn. Er is een 'ruime' keuze aan kastmaten en er zijn 3 verschillende kastvormen; afgeschuind, rond en recht. De elektrische rolluiken zijn voorzien van motoren die zelf hun eindpunten afregelen. Dit is tijd-besparend en verkleint de kans op beschadiging tijdens de installatie, omdat de kast niet langer geopend hoeft te worden. Het systeem is voorzien van een beveiliging tegen vorst en obstakeldetectie.

Opbouwrolluiken
Opbouwrolluiken worden vóór plaatsing al op het raam gemonteerd, dit betekent een flinke besparing op de montagetijd en minder kans op beschadigingen. De opbouwrolluiken zijn standaard voorzien van isolatie en zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Uitgevoerd in diverse kleuren kunststof, bekleed met folie of met aluminium voorplaat en geleiders, perfect afgestemd op de ramen. Deze rolluiken zijn volledig wind- en waterdicht. Een extra afkasting binnenshuis is niet meer nodig.

Inbouwrolluiken
In een grote diversiteit aan lamellen en kleuren is altijd een combinatie van uw keuze te vinden. Het kleurengamma van de PVC en de aluminium lamellen zijn op elkaar afgestemd. Bedienen kan met de hand of elektrisch. Ook een volledig geautomatiseerd systeem behoort tot de mogelijkheden.

Rolvent®
De Rolvent® is uniek op de markt, de enige rolluikkast met een gegarandeerde, constante en gecontroleerde luchtdoorvoer: de kast moet niet extra uitgevuld worden. Op deze manier verlaagt u eenvoudig en voordelig het energieprestatiepeil van uw woning en krijgt u een beter E-certificaat!

Projecten

  • ZIPX95® BACHE
    ZIPX95® BACHE De ZIPX95® BACHE, met transparant "bache-folie" is de ideale oplossing om het hele jaar door gebruik te kunnen…
  • Zonneschermen
    Zonneschermen Lekker buiten, genieten van de zon. Maar op z'n tijd wilt u er even uit. Het kan ook…

Contact

  • homeVan der Vecht Huisstyle
  • phone0597-671821
  • mail[email protected]
  • mapKerkstraat 1 Scheemda