Screens

Screens verhogen uw leefcomfort. Ze zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole, zoveel u wenst. Buitenscreens houden tot 85% van de zonnewarmte tegen en beschermen uw interieur tegen verkleuring door UV straling.

Het onderhoudsvriendelijke screendoek is transparant waardoor het zicht naar buiten behouden blijft. Het doek is leverbaar in verschillende weefpatronen en in glasvezel- of polyesterkwaliteit. Dankzij het uitgebreide gamma van doekkleuren vindt u steeds een perfect passend doek bij uw interieur en architectuur. Met beperte keuze zijn ook verduisterende uitvoeringen zijn mogelijk.

De kleine rechte, afgeschuinde of zelfs ronde aluminium geëxtrudeerde screenkastjes zijn verkrijgbaar in onze standaardkleuren. Verder kunnen kast, geleiders en onderlat in elke zgn. RAL-kleur worden geleverd. Het screenkastje kan ook bovenop het raam worden geplaatst, waardoor een 'opbouw systeem' ontstaat. Het kastje is, na plaatsing, niet meer zichtbaar.

Voor de bediening heeft u de keuze uit handbediening of electrische bediening. Geautomatiseerde besturingssystemen, met een hoog gebruiksgemak, worden steeds meer toegepast . Van afzonderlijk electrisch bediende systemen tot volledig geautomatiseerde groepsbedieningen die rekening houden met zon en wind. Ook afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden, waardoor minder bedrading nodig is. Het oog wil ook wat

Projecten

  • ZIPX95® BACHE
    ZIPX95® BACHE De ZIPX95® BACHE, met transparant "bache-folie" is de ideale oplossing om het hele jaar door gebruik te kunnen…
  • Zonneschermen
    Zonneschermen Lekker buiten, genieten van de zon. Maar op z'n tijd wilt u er even uit. Het kan ook…

Contact

  • homeVan der Vecht Huisstyle
  • phone0597-671821
  • mail[email protected]
  • mapKerkstraat 1 Scheemda