Serre

U wilt extra ruimte en comfort in uw huis. De aanbouw van een serre levert u beide. De Beslissing een serre te bouwen is een beslissing voor de lange termijn.De aanbouw van een serre bepaalt mede de uitstraling van uw huis en daardoor ook de waarde. Het is dus belangerijk dat u direct de juiste keuze maakt.

De keuze van het glas is eingenlijk vrij simpel. Bijna alle serres worden geleverd met HR++ glas is sterk isolerend glas waarmee u behaaglijk binnen zit zonder hoge stookkosten. Daarnaast kunt u kiezen voor zonwerende beglazing. Hiermee houdt u tot 60% van de stralingswarmte buiten en toch voldoene licht naar binnen. Deze combinatie van HR++ glas en zonwering maken uw serre erg comfortabel.

Een serre  is bedoeld als tuin achtigeruimte, met een sfeer dicht bij de tuin. Er heerst een lichte, ruime transparante sfeer met veel licht en ruimte. Vroeger gebruikte men een serre om planten in te kweken of te laten overwinteren. Nu is de serre o een plaats om lekker te relaxen en te genieten van uw tuin. Genieten van het eerste voor jaars zonnetje of juist de laatste stralen zon op te vangen in het najaar. De serre volgt de vier jaargetijden van dichtbij maar laat het onbehaaglijke element, warmte en koude buiten. Om het comfort verder te verhogen kunt u in uw serre  een vouw of schuifwand plaatsen.Ook kunt u de serre uitrusten met diverse klimaat beheersingsapparatuur. Hiermee geniet u optimaal het hele jaar door van u serre.

Projecten

  • ZIPX95® BACHE
    ZIPX95® BACHE De ZIPX95® BACHE, met transparant "bache-folie" is de ideale oplossing om het hele jaar door gebruik te kunnen…
  • Zonneschermen
    Zonneschermen Lekker buiten, genieten van de zon. Maar op z'n tijd wilt u er even uit. Het kan ook…

Contact

  • homeVan der Vecht Huisstyle
  • phone0597-671821
  • mail[email protected]
  • mapKerkstraat 1 Scheemda