Zonneschermen

Lekker buiten, genieten van de zon. Maar op z'n tijd wilt u er even uit. Het kan ook te warm zijn, of misschien houdt u er gewoon niet van om in de zon te zitten. Met een zonnescherm van Van der Vecht HuisStyle kunt u ook op de warmste dagen 'lekker buiten' zijn.

Zonneschermen zijn leverbaar in open-, of cassette uitvoering, met of zonder draagbuis. Cassetteschermen zijn ontworpen om het opgerolde doek te beschermen tegen alle weers-omstandigheden. Esthetisch ogen ze ook mooier. Het armatuur, vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium, is leverbaar in onze standaardkleuren of in elke zgn. RAL-kleur. Van der VechtHuisstyle zonneschermen zijn leverbaar tot 7 meter breedte, aan elkaar gekoppeld zijn grotere breedtes mogelijk. Volledig uitgerold is de overspanning tot 4 meter.

Voor de bediening heeft u de keuze uit handbediening of elektrische bediening. Automatische bediening wordt steeds meer toegepast en staat garant voor optimale gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. De hierbij gebruikte 'zon-windautomaat' rolt het scherm automatisch uit als de zon schijnt en bij overmatige wind rolt het veilig terug. Ook afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden, het bespaart extra bedrading voor de stroomtoevoer naar het rolmechanisme.

Projecten

  • ZIPX95® BACHE
    ZIPX95® BACHE De ZIPX95® BACHE, met transparant "bache-folie" is de ideale oplossing om het hele jaar door gebruik te kunnen…
  • Zonneschermen
    Zonneschermen Lekker buiten, genieten van de zon. Maar op z'n tijd wilt u er even uit. Het kan ook…

Contact

  • homeVan der Vecht Huisstyle
  • phone0597-671821
  • mail[email protected]
  • mapKerkstraat 1 Scheemda